Alle Kategorier

OM OSS

Suzhou AZA Clean
Electric Technology Co., Ltd

Er en profesjonell produsent og eksportør av rengjøring
Utstyr

Selskapet Innledning

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., Ltd er et enestående støvsugerselskap, og spesialiserer seg på produktutvikling, produksjon og kvalitetskontroll. Den ble grunnlagt i 2009, og ligger i Suzhou, en vakker by nær Shanghai.

Selskapet dekker et område på 10000 9001 kvadratmeter, inkludert sprøytestøpefabrikk, monteringsfabrikk og laboratorium. Og har BSCI kommersiell og sosial standardsertifisering og ISO 1,000,000 kvalitetsstyringssystemsertifisering. Den eier nå en årlig kapasitet på 4 150 XNUMX VC-er med XNUMX samlebånd og mer enn XNUMX profesjonelle ansatte fullt engasjert. Og har også høyt nivå profesjonelt og teknisk team, avansert produksjonsutstyr for støvsuger og testutstyr.

Produktene har bestått UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD internasjonal sertifisering. Og varmt salg i Europa, Amerika, Australia, Asia og andre land og regioner. De får stor ros av kunder over hele verden.

OEM og ODM samarbeid kan tilbys. velkommen til å besøke oss og ha et godt samarbeid.

Utviklingshistorie

Produktene våre selges godt i Europa, Amerika, Australia, Asia og andre land og regioner. Høyt berømmet av kunder over hele verden.

Utviklingshistorie
2009

Fant injeksjonsfabrikk i Suzhou, og leverandør av injeksjonsdeler. Med 9 stk injeksjonsmaskiner leverer vi 10,000 XNUMX stk injeksjonsdeler per dag. Denne erfaringen gjør at vi vet mer om bransjen, og samler mer info om leverandørkjeden.

2010

Startet eksport og import virksomhet, og etablere eget kontor og showroom

Vi blir med i Alibaba for å levere støvsuger, og vinner gullleverandøren i Alibaba. Vi deltar også på Canton Fair og andre messer for å utvikle flere kunder.

2016

Takk for kundenes støtte, vi etablerer egen produksjonsfabrikk i Suzhou.

Fabrikken har 2 produksjonslinjer med mer enn 11 stk produkter. Og vi utvikler markedsavdeling, FoU-avdeling, produksjonsavdeling, QA-avdeling og administrativ avdeling, totalt 80 ansatte.

I dette året utvikler vi 4 stk nye produkter. Få også Electrolux- og ALDI-bestillingen, som gjør oss mer erfaring med kampanjeordre og merkevarekunde.

2017

Flytt til vår nye base, den nye bygningen med 2 etasjer. Har totalt 4 stk produksjonslinjer, 150 stk staber og 18 stk produkter. Viet til trådløs støvsuger, vi legger til 20 stk nye kunder.

2019

Fokus på trådløs støvsuger og nettkunde, vi utvikler teleskoprøret for trådløs støvsuger, som hjelper kunden vår med å spare $3 per stykk og få 50% andel i markedet. Det hjelper oss å være regulerte virksomheter i 2019.

2020

Etabler vårt eget laboratorium, og ha mer enn 15 stk testmaskin spesielt for trådløs støvsuger og mopestøvsuger, inkludert ytelsestestmaskin, produktpålitelighetstestmaskin, motorlevetidtest, børstepålitelighetstestmaskin. Også ABR Laboratory, det Simulerer kundebruksscenarier gjennomfører pålitelighetsapplikasjonstester.

Vår heder

Kvalitet er viktigere enn kvantitet

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
REACH
RoHS
UN38.3
Sjøfraktsertifikat

Forhandlerpartnere

Vi selger varmt i Europa, Amerika, Australia, Asia og andre land og regioner. De er høyt rost av
Kunder over hele verden.

Forhandlerpartnere

Nøkkelprodukter

Kontakt oss

Ta kontakt med oss ​​for spørsmål eller konsultasjoner

Hot kategorier