Alle Kategorier

Service

Vi streber etter
Bygg vår egen merkevare

Lag uavhengige merkevarer på nettet og bruk nettmerker til
Øk salg uten nett.

ORIGINAL UTSTYR PRODUSENT

Produksjonsmetoden videreføres ved sending der kjøperen mottar utviklingsintensjonen og produserer det ferdige produktet med kjøpets varemerke. Produksjonskostnaden kan reduseres ettersom kjøperen ikke trenger å utstyres med produksjonsanlegg.

ORIGINAL DESIGN PRODUSENT

Produsentutvikling - hvor produksjonsbedriften utvikler, designer produkter med varemerket til kjøperen i henhold til kjøperens krav. Det er et system som realiserer totalservice for alle prosesser fra produktplanlegging til utvikling, produksjon, kvalitetsstyring og levering basert på proprietær teknologi og kapasitet til produksjonsbedriften.

VÅRT MÅL

Vi håper å lage produkter som våre kunder
Er fornøyd med

Tilpasset design

STREBE FOR BYGGER DIN EGEN BRAND

Selskapet har registrert mange innenlandske og utenlandske varemerker i Kina, USA, EU og andre land. Merkevarene våre opererer i forskjellige moduser i eksklusive butikker, supermarkeder, grenseoverskridende e-handelsbedrifter og utendørsbutikker. Fokus på design, utvikling og innovasjon av uavhengige merkevarer, et stort antall ledende produkter med uavhengige immaterielle rettigheter, sterk konkurranseevne av høy kvalitet og høy merkemerverdi er blitt dannet for å hjelpe oss å gripe verdikjeden av høy kvalitet.

Opprett uavhengige merkevarer på nettet og bruk nettmerker for å drive salg utenfor nettet.

Vi fokuserer på en serie med støvsugerprodukter, utvider produktkategoriene horisontalt og gir kundene flere valgmuligheter. Vi oppretter en merkevareavdeling og et FoU-senter i Suzhou. Vi planlegger å sette opp oversjøiske varehus i USA for å levere varer direkte til lokale grossister, for å unngå tilleggsgebyrer som belastes av mellommenn.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss ​​for spørsmål eller konsultasjoner

Hot kategorier